• Vi søger en socialrådgiver

    Anonym voldsudsat kvinde på krisecenter står i kornmark og kigger ud

Vil du bidrage til at aftabuisere vold og sende kvinder styrket ud i verden?

Danmarks største kvindekrisecenter søger en socialrådgiver 37 t. /ugtl. Opstart 1. februar 2020 eller snarest muligt.

Om stillingen

Kvinder og børn skal sikres mod yderligere overlast og støttes i en proces frem mod et liv fri for vold. Det er kerneopgaven på Kvindehjemmet.

Vi oplever, at vi får mange henvendelser, og at der er et stort pres på vores pladser. Derfor opjusterer vi nu socialrådgiver-ydelsen i huset.

Som socialrådgiver på Kvindehjemmet vil du komme til at arbejde med visitation og sikkerhedsvurderinger, krisehåndtering, have personligt støttende samtaler og facilitere socialt gruppearbejde samt yde råd og vejledning. Du bliver socialrådgiver for en række kvinder, og du skal blandt andet følge deres trivsel og udvikling i dialog- og progressionsredskabet Empowerment Star. Du vil desuden jævnligt være i kontakt med myndigheder og udarbejde diverse udtalelser, underretninger m.m. Du vil også blive involveret i praktiske og pædagogiske opgaver i bofællesskaberne på etagerne.

Som socialrådgiver vil du også være med til at understøtte, at Kvindehjemmet som samlet hus fortsat fungerer, så hverdagen hænger sammen for kvinder, børn og personalet. Det indbefatter, at du er fleksibel og har lyst til at være en aktiv del af et engageret arbejdsfællesskab. Du vil desuden få indflydelse på den fortsatte udvikling af den socialfaglige praksis samt blive inddraget i udviklingen af organisationens arbejde mere bredt.

Vi tilbyder

Du bliver en del af Danmarks største krisecenter og den ældste institution for kvinder og børn i akut krise.

Du får 28 engagerede kollegaer, som består af pædagoger, socialrådgivere, en psykolog, aften- og nattevagter samt teknisk og administrativt personale.

Du bliver klædt på til at arbejde med kvinder ud fra en narrativ tilgang, hvor vi ser på kvinder og børn som eksperter i deres eget liv, og hvor vores rolle er at støtte deres agenthed, så de kan finde deres vej ud af volden. Her er kerneordene empowerment, psykoedukation og hjælp til selvhjælp.

Du får rig mulighed for at udvikle din faglighed og tilegne dig specialviden om vold, og der sørges løbende for faglige opdateringer, uddannelser, kurser og supervision.

Om dig

Du er uddannet socialrådgiver.

Vi foretrækker, at du har en vis arbejdserfaring.

Du har gerne erfaring og viden om at arbejde med voksne, udsathed og komplekse sociale problemstillinger. Du har desuden kendskab til eller interesse for temaer som køn, vold og traumer. Viden om narrativ teori og metode er en fordel, men ikke et krav.

Du er lyttende og inddragende og formår at bevare roen og overblikket, når et andet menneske er i akut krise. Du har desuden gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner.

Du trives i vekselvirkningen mellem at arbejde selvstændigt og i teams og er indstillet på fleksibilitet i hverdagen på en akut døgninstitution, hvor man aldrig helt ved, hvad dagen byder.

Ydermere har du interesse i at blive inddraget i udviklingen af organisationens arbejde.

Ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Der vil være aftenarbejde en gang om ugen, og der forventes en vis fleksibilitet i arbejdstiden. Du har fri weekender og helligdage.

Løn m.m. følger overenskomst mellem Kommunernes Landsforening (KL) og Dansk Socialrådgiverforening (DS).

Ansøgning

Ansøgningsfrist er den 24.11.2019. Ansættelsessamtaler afholdes den 10., 11. og 12. december 2019.

Ansøgning, CV og eksamensbevis modtages kun elektronisk på mail: job@kvindehjemmet.dk.

Du kan finde information om vores arbejde på vores hjemmeside. Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte souschef Mette Melby Bak, tlf.: 35 81 98 45 eller forstander Katrine Nordbjærg, tlf.: 35 81 98 45.

Om Kvindehjemmet

Kvindehjemmet er et privat, selvejet kvindekrisecenter med plads til at modtage 36 kvinder og omkring 30 børn akut, døgnet rundt.

Kvindehjemmet blev etableret i 1902 og har således en lang og solid erfaring med at hjælpe kvinder og børn i socialt udsatte livssituationer. I 2010 blev Kvindehjemmet totalrenoveret og fremstår i dag i lyse, indbydende og moderne rammer centralt i København. Der er i alt fem etager til beboelse, hvoraf nogle er mindre lejligheder. En etage er særligt for kvinder uden børn.

På Kvindehjemmet mener vi, at alle har ret til et liv uden vold, og at vold aldrig kan accepteres, bortforklares eller gradbøjes.

Ring til osForlad side

Ring til os
døgnet rundt

telefon 35 81 98 45

Luk

Få vores nyheder
i din mailbakke

Følg med i vores arbejde, og hold dig opdateret indenfor krisecenterområdet. Du modtager nyheder en til to gange om måneden.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Luk