• Ledig stilling

    Vi søger en socialrådgiver til et barselsvikariat. Opstart 1. april 2022.

    Voldsudsat mor på krisecenter bærer sin søn, som smiler

Kvindekrisecenter i København søger socialrådgiver til barselsvikariat

Vil du bidrage til at aftabuisere vold og sende kvinder styrket ud i verden? Danmarks største kvindekrisecenter søger en socialrådgiver til et barselsvikariat på 37 timer ugentligt med opstart 1. april 2022.

Om stillingen

Kvinder og børn skal sikres mod yderligere overlast og støttes i en proces frem mod et liv fri for vold. Det er kerneopgaven på Kvindehjemmet.

Som socialrådgiver på Kvindehjemmet vil du arbejde med visitation og sikkerhedsvurderinger, krisehåndtering, have støttende samtaler samt yde socialfaglige råd og vejledning.

Du bliver socialrådgiver for en række kvinder, og du skal blandt andet følge deres trivsel og udvikling i dialog- og progressionsredskabet Empowerment Star. Du vil desuden jævnligt være i kontakt med myndigheder og udarbejde diverse udtalelser, underretninger m.m.

Du bliver en del af et socialfagligt team bestående af socialrådgivere, pædagoger og en psykolog, og der er god plads til sparring og faglige drøftelser.

På Kvindehjemmet er det vigtigt, at hverdagen hænger sammen for både kvinder, børn og personalet. Du kan derfor forvente at blive involveret i praktiske og pædagogiske opgaver i huset, så Kvindehjemmet som samlet hus fortsat fungerer.

Vi tilbyder

Du får mulighed for at udvikle din faglighed og tilegne dig specialviden om vold, og der sørges løbende for faglige opdateringer og supervision.

Du bliver introduceret til den narrative tilgang, hvor vi ser på kvinder og børn som eksperter i deres eget liv. Vores rolle er at støtte deres agenthed, så de kan finde deres vej ud af volden. Her er kerneordene empowerment, psykoedukation og hjælp til selvhjælp.

Du bliver en del af et tværfagligt samarbejde med en række engagerede kollegaer fra forskellige faggrupper, som består af pædagoger, socialrådgivere, en psykolog, aften- og nattevagter samt teknisk og administrativt personale.

Du bliver en del af Danmarks største kvindekrisecenter og den ældste institution for kvinder og børn i akut krise.

Om dig

Vi foretrækker, at du har en vis arbejdserfaring.

Du har gerne erfaring og viden om at arbejde med voksne, udsathed og komplekse sociale problemstillinger. Du har desuden kendskab til eller interesse for temaer som køn, vold og traumer. Viden om narrativ teori og metode er en fordel, men ikke et krav.

Du er lyttende og inddragende og formår at bevare roen og overblikket, når et andet menneske er i akut krise. Du har desuden gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner.

Du trives i vekselvirkningen mellem at arbejde selvstændigt og i teams og er indstillet på fleksibilitet i hverdagen på en akut døgninstitution, hvor man aldrig helt ved, hvad dagen byder.

Ansættelsesforhold

Barselsvikariatet er på 37 timer ugentligt i 12 måneder med mulighed for forlængelse. Opstart er 1. april 2022.

For stillingen gælder det, at der vil være aftenarbejde en gang om ugen. Der forventes desuden en vis fleksibilitet i arbejdstiden. Du har fri weekender og helligdage.

Løn m.m. følger overenskomst mellem Kommunernes Landsforening (KL) og Dansk Socialrådgiverforening (DS).

Ansøgning

Ansøgningsfrist er den 9. februar 2022. Ansættelsessamtaler afholdes den 23. og 24. februar.

Ansøgning, CV og eksamensbevis modtages elektronisk på mail: job@kvindehjemmet.dk.

Du kan finde information om vores arbejde på hjemmesiden. Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte souschef Luiza Bertolucci eller forstander Katrine Nordbjærg – begge på tlf.: 35 81 98 45.

Om Kvindehjemmet

Kvindehjemmet er et privat, selvejet kvindekrisecenter med plads til at modtage 36 kvinder og omkring 30 børn akut, døgnet rundt.

Kvindehjemmet blev etableret i 1902 og har således en lang og solid erfaring med at hjælpe kvinder og børn i socialt udsatte livssituationer. I 2010 blev Kvindehjemmet totalrenoveret og fremstår i dag i lyse, indbydende og moderne rammer centralt i København. Der er i alt fem etager til beboelse, hvoraf nogle er mindre lejligheder. En etage er særligt for kvinder uden børn.

På Kvindehjemmet mener vi, at alle har ret til et liv uden vold, og at vold aldrig kan accepteres, bortforklares eller gradbøjes.

Ring til osForlad side

Ring til os
døgnet rundt

telefon 35 81 98 45

Luk

Få vores nyheder
i din mailbakke

Følg med i vores arbejde, og hold dig opdateret indenfor krisecenterområdet. Du modtager nyheder en til to gange om måneden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Luk