Kvindehjemmet søger socialrådgiver til barselsvikariat

Ledig stilling
Danmarks største kvindekrisecenter søger en socialrådgiver til et barselsvikariat på 37 timer ugentligt med opstart senest d. 1/12 2023 - gerne før.

Partnervold anerkendes nu som et ligestillingsproblem – men kommer det arbejdet med den kønsbaserede vold til gode?

Køn og vold / Politik
Der skal være hjælp til alle voldsudsatte uanset køn. For at sikre, at hjælpen også bliver den rette, er det vigtigt, at den kønsbaserede vold anerkendes som en afgørende faktor i den samlede indsats til bekæmpelse af partnervold.

Nyt formandskab i Kvindehjemmets bestyrelse

Organisation
1. juni overtog Malene Paulli Buchvald og Gyrithe Saltorp formands- og næstformandsposten. De har siddet i bestyrelsen de seneste to år og kommer begge med ledelseserfaring. Derudover deler de ambitionerne om fortsat at understøtte Kvindehjemmets trygge og velfungerende rammer og samtidig udvikle og tilpasse indsatsen til samfundet omkring os.

Kvindehjemmet mener: Indførelse af et takstloft vil være udtryk for manglende tillid til kvindekrisecentrene

Kvindehjemmet mener / Politik
Voldsudsatte kvinder og børn, der flytter på krisecenter, kommer med vidt forskellige problemstillinger. Derfor giver det heller ikke mening at sætte et loft på, hvad deres ophold må koste per døgn. I stedet bør vi udforme en fælles voldsfaglig kvalitetsstandard for §109-tilbud, så der er gennemsigtighed om kerneydelsen på kvindekrisecentrene.
Forstander Katrine Nordbjærg

Kvindehjemmets forstander er ny næstformand i LOKK

Ledelse / Politik
Ved LOKKs seneste generalforsamling i marts blev Katrine Nordbjærg genvalgt til bestyrelsen og overtog i den forbindelse næstformandskabet. Her vil hun blandt andet fortsætte arbejdet for, at få landsorganisationen indskrevet i næste finanslov.
Voldsudsat dreng på krisecenter læner sig op ad sin mors bryst

Kvindehjemmet mener: Ambulant rådgivning er livsvigtig for voldsudsatte kvinder

Ambulant rådgivning / Kvindehjemmet mener
Ventetiden i Sig Det Til Nogen er lang, og det skader både kvinderne og deres børn, at de skal vente længe på hjælp til at bryde med volden. Derfor er varig finansiering af ambulant rådgivning til voldudsatte kvinder helt nødvendig i ligestillingskampen anno 2023.
Ring til osForlad side

Ring til os
døgnet rundt

telefon 35 81 98 45

Luk

Få vores nyheder
i din mailbakke

Følg med i vores arbejde, og hold dig opdateret indenfor krisecenterområdet. Du modtager nyheder en til to gange om måneden.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Luk