Volden går ikke på sommerferie – og det gør vi heller ikke

Brug for hjælp / Vold
Selv om mange familier for tiden nyder at holder sommerferie sammen, er der også mange, for hvem den øgede tid sammen kan være ekstra hård. Det gælder eksempelvis for kvinder og børn, der er udsat for vold.
Kvinde udsat for psykisk vold står i en park

Ny Ph.d afdækker PTSD-symptomer hos overraskende mange kvinder på krisecenter

Forskning / Vold og traumer
Syv ud af 10 kvinder, der indskrives på krisecenter, har symptomer på PTSD eller Kompleks PTSD. Det viser nyt studie, og dermed understreges det, at det at leve med partnervold kan påvirke på samme måde som at være soldat i krig.

”Her i gruppen er der plads til mig og mine tanker”

Børn / Efterværn
1. juni overtager Kvindehjemmet efterværnsgruppen for børn, der blev etableret af Lev Uden Vold i 2018. Gruppen stod til at lukke, men fortsætter nu som en del af Kvindehjemmets styrkede indsats på børneområdet.

Pædagog i Børnetræet hædret for sit arbejde

Børn / Pædagogisk arbejde
Marie Møller Christensen, der er pædagog i Kvindehjemmets Børnetræ, er blevet hædret for sit mangeårige arbejde med at udvikle metoder til at tale om vold i et sprog, der passer til børneører.
Forstander Katrine Nordbjærg

Katrine Nordbjærg valgt ind i LOKKs bestyrelse

Videndeling / Vold
Ved lørdagens generalforsamling i Landsorganisationen af Kvindekrisecentre (LOKK) blev forstander på Kvindehjemmet Katrine Nordbjærg valgt ind i bestyrelsen.

- Jeg hviler i mig selv som aldrig før

Historie / Psykisk vold
I dag er Sara væk fra volden, men hvordan kom hun dertil? Læs Saras egne ord og refleksioner, når hun ser tilbage på et voldeligt forhold, der endte i et ophold på kvindekrisecenter.
Ring til osForlad side

Ring til os
døgnet rundt

telefon 35 81 98 45

Luk

Få vores nyheder
i din mailbakke

Følg med i vores arbejde, og hold dig opdateret indenfor krisecenterområdet. Du modtager nyheder en til to gange om måneden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Luk