Vi søger socialrådgiver til barselsvikariat

Ledig stilling
Vil du bidrage til at aftabuisere vold og sende kvinder styrket ud i verden? Vi tilbyder et barselsvikariat på 37 timer ugentligt med opstart 1. april.

Børn har ret til at få taget deres stemme seriøst

Børn / Rettigheder
Som lille boede nu 12-årige Subha på Kvindehjemmet med sin mor og bror. I dag er hun med i Unicefs børnepanel og kæmper for børns ret til et liv uden vold. Et skridt på vejen dertil er at lytte til børnenes egne stemmer og tage deres ord seriøst.

Krisecenterledere: Vores kommuner kan forebygge kvindedrab

Ambulant rådgivning / Kvindehjemmet mener
I en kronik opfordrer Kvindehjemmets forstander Katrine Nordbjærg sammen med fem andre krisecenterledere landets kommunalpolitikere til at prioritere vold mod kvinder på den lokalpolitiske dagsorden.

Velbesøgt fagkonference: Hjælp til voldsudsatte kvinder skal styrkes

Konference / Psykisk vold
Selvom et krisecenterophold forbedrer trivslen for voldsudsatte kvinder, fortsætter volden alt for ofte på den anden side. Det skal bremses, da voldens effekter har alvorlige konsekvenser. Fagpersoner efterspørger mere viden og bedre brobygning.

Podcast tager dig med ind i hverdagen på Kvindehjemmet

Podcast / Vold
Tidligere på sommeren dannede Kvindehjemmet rammerne om et afsnit af podcasten "Bare Snak". Det er blevet til en times radio om husets historie, hverdagens gang, og om kvindekrisecentrenes rolle i samfundet.

Volden går ikke på sommerferie – og det gør vi heller ikke

Brug for hjælp / Vold
Selv om mange familier for tiden nyder at holde sommerferie sammen, er der også mange, for hvem den øgede tid sammen kan være ekstra hård. Det gælder eksempelvis for kvinder og børn, der er udsat for vold.
Ring til osForlad side

Ring til os
døgnet rundt

telefon 35 81 98 45

Luk

Få vores nyheder
i din mailbakke

Følg med i vores arbejde, og hold dig opdateret indenfor krisecenterområdet. Du modtager nyheder en til to gange om måneden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Luk