Q&A med Nanna Liljekvist

Besøg / Køn og vold / Samtaler
Til en samtalesalon på Kvindehjemmet var content creatoren Nanna Liljekvist, der arbejder med kropspositivisme, på besøg for at holde et oplæg. Temaet var kvindekroppen og skønhedsidealer

Kvindehjemmet søger koordinerende visitator med høj faglighed

Ledig stilling
Vil du være med til at sikre, at kvinder og børn, der er udsat for vold, får den rette hjælp? Er du struktureret og er du god til at skabe overblik og tage ansvar? Og har du et godt kendskab til socialområdet, voldsudsatte kvinder og Serviceloven? Så er du måske vores nye kollega!

Fem år efter kriminaliseringen af psykisk vold er loven stadig svær at håndhæve

Politik / Vold og traumer
Det er fem år siden psykisk vold blev tilføjet i straffeloven, alligevel er der ganske få anmeldelser, og endnu færre, der rent faktisk fører til dom

Ny aftale øger børns rettigheder

Politik
Ny aftale øger børns ret til et godt børneliv, og giver børn på krisecentre mulighed for at gå i skole.

Mexicos ambassadør på besøg for at tale om hjælp til voldsudsatte, mexicanske kvinder i Danmark

Besøg / Rettigheder
Voldsudsatte kvinder med udenlandsk baggrund er ofte ekstra udsatte. Denne problemstilling optager Mexicos kvindelige ambassadør i Danmark, og derfor besøgte hun Kvindehjemmet for at blive klogere på, hvordan vi bedst muligt hjælper denne målgruppe.

Kvindehjemmets ambulante rådgivning sikret frem til 2026

Ambulant rådgivning / Politik
Med fordelingen af de såkaldte SSA-midler, der skal gå til nogle af samfundets mest udsatte borgere, er Sig Det Til Nogen sikret de næste to et halvt år. Dette er glædeligt, men arbejdet for at sikre permanent finansiering af tilbuddet fortsætter.
Ring til osForlad side

Ring til os
døgnet rundt

telefon 35 81 98 45

Luk

Få vores nyheder
i din mailbakke

Følg med i vores arbejde, og hold dig opdateret indenfor krisecenterområdet. Du modtager nyheder en til to gange om måneden.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Luk